Pödör olajok

Argán olaj
Bogáncsolaj
Dióolaj
Fenyőmagolaj
Földi mandula olaj
Földimogyoró olaj

A földimogyoró olajat nemcsak a nyelvünk és a szájpadlásunk, hanem egész testünk számára élvezetes. Ez az olaj a dél-amerikai temperamentumával nagyon sokoldalú. Ha Ön ezt a hidegen sajtolt olajat óvatosan hevíti, sütéshez is használhatja.

Főzési tippek:

Ajánljuk saláták, levesek és mártások készítéséhez, valamint a különösen édes ételek, mint gyümölcssaláták, palacsinták, sütemények és édes tészták finomítására.

Kendermagolaj

A kender a világ egyik legrégebbi kultúrnövénye. A Pödör kendermagolaj diószerű, kesernyés ízű olaj, zamata a vele készített ételeknél kiemelkedően érvényre jut.

Készítés:
A megtört, megtisztított 99,5%-os tisztaságú, THC-mentes kendermagokat csigapréssel préselik. A préselés után az olajat palackozzák, így frissen kerül az Ön asztalára.

Egészség:
Tartalmazza –az olajok körében ritkán előforduló– gamma-linolsavat. Megelőzi az anyagcsere-betegségeket, segíthet neurodermitis esetén. Pozitív hatással van a sejtek felépítésére, nagyon jó hatású a bőrre, a hormonháztartásra. Nem szabad melegíteni. Ajánlott a fürdővízbe is spriccelni belőle.

Főzési tippek:
Ajánljuk savanyú káposzta, vajkrém, levesek, saláták finomítására.

Lenolaj

Készítése:
A len növény magját Felső-Ausztriában szaporítják. A betakarítást követően 99,5%-os tisztaságúra tisztítják. Az olajmalomban a magvakat csigapréssel hidegen sajtolják, végül az olajat fénytől védett üvegekbe, légmentesen palackozzák.

Egészség:
A lenolaj tartalmazza a legnagyobb arányban az Omega 3 zsírsavakat, 60%-kal többet, mint a tengeri halak. A lenolaj jó hatással van a gyomor- és bélműködésre, az emésztésre, hatékony koleszterin-szint csökkentő. Sokan esküsznek a napi 1 evőkanál lenolaj elfogyasztására, éhgyomorra. Különösen harmonizál túróhoz, valamint burgonyás ételekhez, illetve desszertekhez.

Mákolaj
Mandulaolaj
Mogyoró olaj
Napraforgóolaj
Olivaolaj
Pisztáciaolaj
Pödör olajok-ecetek Pödör olajok-ecetek

Hidegen sajtolt olajok, Gyümölcs balzsam ecetek...

Repce olaj
Sárgabarackmag olaj
Szezámmagolaj
Szőlőmagolaj
Tökmagolaj
Tartalom átvétel

Partnerünk:

Partnerünk:

Partnerünk: